Kapcsolat felvétel a szállással
Adja meg elérhetőségeit, írja meg üzenetét:
Írjon ide egy kétjegyű páros számot:
Szállás fogalás, email küldés
Adja meg az utazás adatait:
felnőttek száma
gyermekek száma
időpont eleje
időpont vége
Elérhetőségek:
név
telefon
email cím
üzenet:
Írjon ide egy kétjegyű páros számot:

Apartman Siesta - Bük

9737 Bük, Ifjúság útja 55-59
 
Magyar nyelvu változat
Deutsch text
English version
Slovenská verzia

 

Web: www.szallashirdetes.net/szallasok/apartman-siesta

Bükön, a gyógyfürdőjéről ismert Vas- megyei üdülőhelyen, Bük fürdőtől 1500 m-re nyugodt zöldövezeti, de frekventált helyen található Apartman Siesta vendégház egész évben várja kedves pihennivágyó vendégeit önálló, különbejáratú, összkomfortos 2, 3, 4, 5 ágyas négy helységes igényes, hangulatos, 35-50 nm nagyságú minigarzon jellegű apartmanokkal, kényelmes szállást biztosítva a hozzánk látogatóknak.

Vendégházunk a Büki Szobakiadók Szövetségének tagjaként számos kedvezményes lehetőséget biztosít a vendégei részére. A kedvezményadó partnerek között találhatók többek között: éttermek, élelmiszerbolt, fodrászat, masszázs, kedvezményes kúracsomagok a büki gyógyfürdő ajánlatai közül, fogorvosi ellátás, drogéria, élményfürdő a szomszédos Ausztriában , amely tőlünk 10 km-re található , és Európa leghosszabb csúszdájával rendelkezik.
A szolgáltatásaikat és kedvezményeiket (2-20%) a Partner Kártyák segítségével vehetik igénybe, amelyeket vendégeink érkezésekor a rendelkezésükre bocsátunk.

Szépkártyát elfogadunk!

Apartman házunkban 11 különálló igényesen berendezett apartmannal állunk vendégeink rendelkezésére, amelyekben található:

  • külön fürdőszoba ( törölköző, tusoló, WC )
  • teljesen felszerelt külön konyha- nappalival,
  • ( edényzet , evőeszköz, kávéfőző, kenyérpirító, mikró, mosogatófolyadék, törlőkendő, SAT TV., ) ingyenesen elérhető Wifi internet
  • egy vagy kettő hálószoba, ( ágyneműhuzattal, törölköző )
  • külön erkély vagy terasz
  • zárt udvari autóparkolási lehetőség

Az újonnan elkészült 45 és 60 nm nagyságú exkluzív "NÁSZUTAS" lakosztályaink a nappaliban illetve hálószobában található kizárólagos és korlátlanul használható kétszemélyes pezsgőfürdőkkel nem csak nászutasoknak, hanem a zavartalanul pihenni vágyó vendégeinknek is kellemes kikapcsolódást jelentenek.

Szálláshelyünkön szeretnénk a családos vendégek igényeit is teljes mértékben kielégíteni, ezért akár a dupla szobás apartmanjaink, akár a pótágyazási lehetőségeink igénybevételével , kényelmes környezetet próbálunk biztosítani. Szükség esetén utazóágyat, babafürdető kádat, etetőszéket tudunk adni. Az udvaron található játszótér az egészen kicsiktől a már nagyobbacska gyermekekig, mindenkinek nyújt kikapcsolódási, szórakozási lehetőséget.

Személyes ügyintézéseinkkel, több mint tíz éves tapasztalatunkkal a vendégeink kezelési- gyógykezelési igényeit megpróbáljuk elősegíteni. Igény szerint magyar, német és angol nyelvű prospektusokon keresztül tudunk információt adni nagyobb városainkból, megyénkről, a Dunántúlról vagy az egész országról, amely segítségével félnapos- napos kirándulások tervezésében segítünk, vagy ha úgy kívánják csoportos kirándulásaikat megszervezzük. A közelben is számos érdekes kirándulási célpont található. Ilyenek például: Kőszeg , Sopron , Szombathely, Ják, Fertő-tó, Fertődi kastély, Nagycenk...

Érdeklődés esetén, apartmanházunkról, szobáinkról, Bükről , a gyógyfürdőről., a róluk készült prospektusokat címére elküldjük.

Egész évben sok szeretettel várjuk a pihenni és gyógyulni vágyó kedves vendégeinket!

Apartman Siesta - 9737 Bük, Ifjúság útja 55-59 Akciók, csomagajánlatok
Jelenleg nincs feltöltve akció, vagy csomagajánlat.
Térkép: Apartman Siesta - 9737 Bük, Ifjúság útja 55-59