...szálláshirdetés eredményesen, gyorsan, és olcsón...

Legyen Ön is a Google első oldalán! Ebben is segítünk!

Több vendéget szeretne? Jó helyen jár!

Megoldásainkkal arra törekszünk, hogy Ön több szobát tudjon kiadni, mint eddig, nagyobb legyen saját honlapja látogatottsága!
Weboldalainkon garantált a látogatottság, igényes a megjelenés, bármilyen információt eljuttathat nap mint nap sokszáz szálláskeresőnek!

Akik minket választottak:

Szolgáltatásaink

Egy hirdetés az alábbi adatokat tartalmazhatja:

 • Szöveges bemutatás
 • Idegen nyelvű szöveges bemutatás
 • Képek a szállásról
 • Elérhetőségek
 • Saját honlapra átkattintás
 • Saját honlapja látogatottságának növelése
 • Kapcsolat tartók megjelenítése
 • Google térkép
 • Árlista
 • Letölthető fájlok
 • Online kapcsolat felvételi modul
 • Online szállá foglalás modul
 • Megosztási lehetőség bárkinek (facebook stb)

További hasznos dolgok:

+ Admin felület, amelyen keresztül a hirdetés szerkeszthető
+ Segítőkész ügyfélszolgálat
+ Hasznos funkciók, melyek a szálláskeresőket segítik
+ Google barát felépítés
+ Egyéni elképzeléseit is megvalósítjuk

Több százan választottak már minket. Vajon véletlenül? Nem érdemes lemaradni!


Érdeklődő adatai
Név
E-mail
Szállás neve
Mind a 7 portálon szeretnék hirdetni
7 portálon 12 hónapos hirdetés díja most 13.990 Ft HELYETT csak 10.000 Ft , semmilyen további költség NINCS!
Figyelem!!   A leszállított ár 2017-01-31-ig érvényes! (napi 4 Ft egy portálon)
Megjegyzés


(az érdeklődés nem minősül megrendelésnek, semmilyen következménye nincs, csak egy tájékoztató email)


Hogyan tudja hatékonyabban működtetni panzióját, apartmanját, vendégházát? Hogyan tud több szobát kiadni?

Nem Ön az egyetlen, aki ezzel a problémával küzd. Meg lehet birkózni a feladattal! Sokan pont az Ön szálláshelyét vennék igénybe, csak nem tudnak róla milyen jól el tudnák tölteni az időt Önnél. Ezt a tényt nem szabad figyelmen kívül hagyni!

Elég az uborkaszezonból! Legyen végre telt ház! Speciális szolgáltatásunkkal egyenesen Önhöz irányítjuk az értékes érdeklődőket! Kevesebb időt kell arra fordítani, hogy lasszóval fogja az embereket! A potenciális szálló vendégek tömegesen vannak jelen a piacon, és az interneten keresik a szállást, és mindig meg is találják...

Sok szállásüzemeltető szenved attól, hogy kevés a vendég, mert valahogy mindig a konkurenciához mennek a szállóvendégek. Miért nem Önnél van teltház? Cégünk arra specializálódott, hogy ezt a problémát megoldja. Legyen Ön, akihez befutnak a telefonok, legyen Ön, akit megkeresnek az interneten a leendő vendégek, és legyen Ön az akinél telt ház van. Szolgáltatásunkkal mindez nem álom, hanem valóság lesz!

Cégünk szálláskereső portálokat üzemeltet több éves tapasztalattal. Célunk, hogy mindenki elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatással. A szállás tulajdonos elégedett lehet, mert teljes részletességgel mutathatja be szállását. Elhelyezhet bármennyi szöveges információt, korlátlan számú képet, bármilyen elérhetőséget, térképet, árlistát, akciós ajánlatokat, étlapot, szolgáltatásokat, és bármi egyebet, amit szeretne. A szálláskereső emberek pedig pont ezt akarják látni, ezt keresi az interneten, ezért ők is elégedettek lesznek, mert bőséges tájékoztatást kapnak a szálláshelyről, el tudják dönteni a képek és leírtak alapján, hogy ez megfelel nekik, és mivel látható az Ön telefonszáma is, egyből fel is tudják Önt hívni, vagy tudnak üzenetet küldeni.
Most Ön, mint szállás tulajdonos azt gondolhatja, hogy ez egy megfizethetetlenül drága dolog. Ám nem az. Ha egy év alatt egy pár Önnél tölt egyetlen éjszakát, akkor már visszajött a teljes hirdetés költsége! A részletekbe menő szálláshirdetés ára naponta 24 forint, amiért nem 1, hanem 7 különböző portálon jelentetjük meg hirdetését, így nagyobb eséllyel fogják Önt megtalálni, és várhatóan több vendéget tudunk Önhöz irányítani. Emellett ha van honlapja, mind a hét portálról át tudnak kattintani az Ön weboldalára az érdeklődők.

Egy hét alatt 170 forintot költ hirdetésre, ami körülbelül annyiba kerül, mint egy kávé... elgondolkodtató ugye? Ezért cserébe mi mindent megteszünk, hogy Önnél teltház legyen. Módszerünk sikerességében a google is segítségünkre van, az emberek a keresőóriást használják, ha bármit keresnek. Minket könnyen megtalálnak, így az Ön nálunk elhelyezett hirdetését is sokan fogják olvasni! Próbálja ki szolgáltatásunkat, nem fogja megbánni! Tartozzon Ön is azok közé, akiknél mindig van vendég!