Szálláshelyének van honlapja? Hányadik weboldala a keresőben?
Van elég látogató honlapján? Van elég szállásfoglalás?

Mennyit küzd Ön és csapata, hogy honlapja jobb helyezést érjen el a keresőkben?

A legtöbb céges honlap, webáruház vagy szállás honlap tulajdonosának sok fejfájást okoz, hogy hogyan hozza előrébb weboldalát a keresőben. Nem Ön az egyetlen, aki ezzel a problémával küzd. A dolog szinte lehetetlennek tűnik, hosszadalmas és nehézkes regisztráció a link katalógusokban, aztán vagy válaszolnak, vagy nem... Nagyon lassan és eredménytelenül haladnak a dolgok. A kereső optimalizálás, linképítés rengeteg fejfájást okoz, miközben csak rabolja idejét, energiáját és pénzét? Ismerős a probléma?

A probléma sok mindenkinek ismerős, de ez nem az Ön hibája!

Meg lehet birkózni a feladattal! Sokan pont az Ön szálláshelyére mennének, csak egyszerűen nem találják meg a keresőben. Ezt a tényt nem szabad figyelmen kívül hagyni, és azt a tényt se, hogy EZEN LEHET VÁLTOZTATNI!

Legyen végre telt ház! Speciális szolgáltatásunkkal egyenesen Önhöz irányítjuk az értékes érdeklődőket! Kevesebb időt kell arra fordítani, hogy lasszóval fogja az embereket! A potenciális szálló vendégek tömegesen vannak jelen a piacon, és az interneten keresik a szállást, és mindig meg is találják...

Sok szállásüzemeltető szenved attól, hogy kevés a vendég, mert valahogy mindig a konkurenciához mennek a szállóvendégek. Miért nem Önnél van teltház? Cégünk arra specializálódott, hogy ezt a problémát megoldja. Legyen Ön, akihez befutnak a telefonok, legyen Ön akit megkeresnek az interneten a leendő vendégek, és legyen Ön az akinél telt ház van. Szolgáltatásunkkal mindez nem álom, hanem valóság lesz!

Cégünk szálláskereső portálokat üzemeltet több éves tapasztalattal. Célunk, hogy mindenki elégedett legyen az általunk nyújtott szolgáltatással. A szállás tulajdonos elégedett lehet, mert teljes részletességgel mutathatja be szállását honlapjainkon, egy aloldalon, mely csak az övé. Elhelyezhet bármennyi szöveges információt, korlátlan számú képet, bármilyen elérhetőséget, térképet, árlistát, akciós ajánlatokat, étlapot, szolgáltatásokat, és bármi egyebet amit szeretne. A szálláskereső emberek pedig pont ezt akarják látni, ezt keresi az interneten, ezért ők is elégedettek lesznek, mert bőséges tájékoztatást kapnak a szálláshelyről, el tudják dönteni a képek és leírtak alapján, hogy ez megfelel nekik, és mivel látható az Ön telefonszáma is, egyből fel is tudják Önt hívni, vagy tudnak üzenetet küldeni.

Saját honlapját is előrébb tudjuk hozni a keresőben!

Hogyan? Miért? A kérdésekre mi is sokáig kerestük a választ, és néhányszor át is kellett alakítanunk, mert a google is átalakítja időnként a rangsorolási szempontjait. De az elmúlt időszakban egyértelmű és jól bevált megoldást találtunk, melyet most tálcán kínálunk Önnek is!
Szolgáltatásunknak fontos pillére, hogy az Ön elérhetőségeit is megjelenítjük honlapjainkon, különös tekintettel honlapjának elérhetőségére! Honlapja kap tőlünk 20 linket, de nem akármilyen linket! Nem egy katalógusban van 300 másik link mellett, nem csak a fő oldalra mutat, és nem mindig ugyanaz a szövege a linknek... A tőlünk kapott linkek olyanok, amilyet a google látni akar. Ez nem titok! Sokan tudják, hogy milyen linkekre lenne szükség, csak egyszerűen nincs eszköz, amivel létre lehetne hozni a hatékony linkeket. Éppen ezért fejlesztettünk egy eszközt erre a célra. Az eszköz egy számítógépes program, egy szolgáltatás, melyet bárki igénybe vehet. Aki igénybe veszi, elindul felfelé, aki nem az pedig nézi ahogy a többiek mennek...

Mit kap, és mennyibe kerül?

Ön kap tőlünk 7 db teljes oldalas korlátlan hirdetési felületet, melyet mi el is készítünk és közzé is teszünk az interneten saját portáljainkon. Ezekben a megjelenésekben lehet bármennyi szöveg, kép, akció, elérhetőség, prospektus, katalógus, stb.. Ezen felül minden akciójának, csomagajánlatának kap egy külön-külön aloldalt, melyek rendkívül jó helyen szerepelnek a google találati listáján. Szálláshelyét megjelentetjük a google térképen. Szövegeit idegen nyelven is megjelentetheti. ...és nem utolsó sorban kap tőlünk 10 linket változatos szöveggel, releváns környezetből, releváns link szöveggel!

Ezeket a szolgáltatásokat 1 évre adjuk! Admin felületet biztosítunk, melyen keresztül Ön is bármikor frissítheti adatait, képeit, csomagajánlatait!

Szolgáltatásunk tehát 1 évre leveszi az Ön válláról a keresőoptimalizálást! Dolgozik Ön helyett éjjel-nappal. Mennyit ér ez egy cégnek? Mennyi energiát, időt és pénzt tenne bele 1 év alatt? Mennyit ér mindez Önnek? Megérne 12.000 Ft-ot? Azaz havi 1.000 Ft-ot?

Amint elkészültek a hirdetések, azonnal elkezdődnek az átkattintások az Ön honlapjára! Ezt már másnap látni fogja a saját statisztikai rendszerében.

Ez a helyzet csak fokozódni fog! Amint beépülnek a google keresőbe a hirdetések, szövegek, akciók, csomagajánlatok, linkek, és képek, még több látogató lesz. Ez általában 3-4 hét, de saját statisztikai rendszerében már másnap fogja látni az átkattintásokat!

Jó hírünk az, hogy ennek a komplex szolgáltatásnak az ára valóban 12.000 Ft + áfa 1 évre, de most... és tényleg csak most, jelentős kedvezményt adunk belőle. A fent leírt szolgáltatás 2015.01.01 és 2015.01.15. között kedvezményesen megrendelhető 7.990 Ft + áfa áron 1 évre!

Ha érdekli a fenti szolgáltatás, szeretné honlapját a google eslő oldalára hozni, és szeretne sok szállóvendéget, ne habozzon, rendelje meg minél előbb! Pár nap múlva már éjjel-nappal dolgozni fog Önnek a megrendelt csomag! Ön egy nagyszerű döntést hoz, ez a csomag egész 2014-ben Önért fog dolgozni!

Az alábbi adatokkal megrendelem a komplex hirdető/népszerűsítő szolgáltatást 7.990 Ft + áfa áron 1 évre
Megrendelő neve
Megrendelő email címe
Szálláshely neve
Üzenet

Mi történik a megrendelés gombra kattintás után?

A rendszer rögzíti megrendelését, és kollégánk emailben fel fogja venni Önnel a kapcsolatot. Ezt követi egy adat egyeztetés, és kezdjük a munkát, valamint ezzel egy időben megküldjük Önnek a számlát a szolgáltatásról.

Korábbi vásárlóink

Köszönöm szépen a gyors munkájukat. Átböngésztem a honlapokon szereplő hirdetést, és teljes mértékben elégedett vagyok velük.
/ HV /
Köszönettel az Ön által elkészített megjelenés hibátlan és elfogadjuk.
/ HM /
Nem csak az érdeklődés több hanem a saját honlapomon is nagyobb lett a forgalom. Ez annak köszönhető amit írt?
/ FD (válasz: "igen") /
Szupernek találom az alkotásukat! Nagyon köszönöm!
/ LZS /
Ez egy nagyszerű dolog, nálam két honap elteltével máris látványosan működik! Jött egy csomó telefon, és néhány foglalás emailben.
/ DM /